Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Jäsenyys

 

Liity jäseneksi (linkki Insinööriliiton sivulle)

 

Liittymisohje

 

Jäsentietojen muutospyyntö (Insinööriliitto)

  

Jäsenedut (Insinööriliitto)

 

Lisätietoa Insinööriliitosta

 

--------------------------

Tulevia tapahtumia

Vuosikokous

 

Huomio!

19.3.2020 klo 16.00 suunniteltu vuosikokous siirretään myöhemmin ilmoitettevaan ajankohtaan koronaviruksen aiheuttaman terveysvaaran johdosta! 

 

RDI 70 vuotta

Vuonna 2020 tulee kuluneeksi 70 vuotta yhdistyksemme perustamisesta.

Juhlimme tätä etappia syksyllä 2020 koronaviruksen aiheuttaman terveysvaaran johdosta! Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. 

 

Yhdistyksen jäsenenä voi olla jokainen raideliikennealan yhtiön tai viraston palveluksessa oleva tai eläkkeelle siirtynyt henkilö, joka on suorittanut koti- tai ulkomaisessa korkeakoulussa tai yliopistossa diplomi-insinöörin, arkkitehdin tai muun ylemmän korkeakoulututkinnon. Yhdistyksen jäsenenä voi olla myös edellä mainittuihin tutkintoihin opiskeleva henkilö. Yhdistyksessä on tällä hetkellä yli 100 jäsentä.

Jäsenmaksu on 39 € kuukaudessa ja se on verovähennyskelpoista.

 

Jäsenyyden myötä saat mm. seuraavia etuja:
1. Liitto auttaa edunvalvonnassa sekä oikeusturva- ja työsuhdeasioissa
2. Saat luottamusmiehen palvelut ja tuen työelämän eri tilanteisiin
3. Työttömyysturva lomautus- ja työttömyystilanteiden varalta (JATTK-työttömyyskassa)
4. Omat jäsenlehdet (Rautatietekniikka ja Insinööri-lehti)
5. Hyvä vakuutusturva (vapaa-ajan tapaturmavakuutus, matkustajavakuutus ja matkatavaravakuutus sekä ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus, alennuksia Ifin muista vakuutuksista)
6. Koulutusta jäsenille sekä luottamus- ja toimihenkilöille
7. Jäsentapaamiset ja -tapahtumat, ostoedut

 

Liitto vaikuttaa työelämän lainsäädäntöön ja solmii sopimuksia. Ammattiliitot RTTL ry ja Insinööriliitto sekä keskusjärjestö Akava ovat edunvalvojiasi yhteiskunnassa. Valtavasti työtä tehdään jatkuvasti myös tällä tasolla, jotta lait ja sopimukset tuovat jäsenillemme parhaan mahdollisen hyödyn ja edut työelämässä. Esimerkiksi viisipäiväinen työviikko, vuosiloma, vanhempainvapaa ja jopa helatorstain vapaapäivä ovat palkansaajakeskusjärjestöjen ajamia ja tupo-sopimuksissa neuvottelemia etuja joista kaikki nyt voivat nauttia. Eikä etujen puolustaminen ole vain historiaa - uusista lakien parannuksista ja etuuksista neuvotellaan ja sovitaan jatkuvasti.